Morene produkter logo
Bli bedre kjent med våre samarbeidspartnere
Her kommer en kort tekst, kanskje et lite avsnitt, om hva det betyr å være samarbeidspartner.

Maren Teien Rørvik

Best kjent som den engasjerte hundetreneren og programlederen i NRK-seriene Fra Bølle til Bestevenn, Valpeskolen og Superhundene, samt podcasten “Mitt liv med hund”. Hun har brukt Orijen og ACANA hundefór og snacks siden 2015 til i dag.
– Jeg ser resultatene på pels og muskulatur og merker at hundene yter og presterer best når de fóres med dette fóret, forteller Maren.

Top Dog Akademiet

Tvillingene Aina Fatland Røine og Line Fatland Frøystad som driver hundeskolen Top Dog Akademiet, er til sammen 6 ganger Norgesmester i lydighet og vært på landslaget i flere år.

I 28 år har trening av hund vært deres store lidenskap og begge gir Acana og Orijen til sine hunder.

– For oss er det viktig at vi vet at hundene våre får de beste produktene – et smakfullt fôr som gir kroppen det den trenger. Vi får ofte spørsmål om fôr på våre kurs og da er det godt å kunne anbefale det beste.

Kennel Rajuma

Driver oppdrett av samojed. De fokuserer på rasetypisk gemytt, bruksegenskaper og sunt eksteriør og har fått mange priser for sine hunder. Med fôr fra Orijen og Acana får hundene det de trenger for å prestere maksimalt fysisk i tillegg til den vakre og gjenkjennelige pelsen med sølvtuppene på dekkhårene. Kennel Rajuma bruker Brilliant lakseolje for ekstra fukt til pels og hud, samt for smøring av ledd.

Kimura Kennel

Kimura Kennel v/Kathrine og Terje Lindstrøm har gjennom nærmere 40 år oppdrettet over 200 champions fordelt på 3 raser – Rottweiler, Boston Terrier og Norsk Buhund. For alle disse rasene har de oppnådd imponerende resultater både nasjonalt og internasjonalt. I 2008 ble den anerkjente kennelen tildelt NKKs oppdretterpris. De siste 7 årene har de valgt å fokusere på oppdrett av Norsk Buhund. En vakker norsk kulturarv som fortjener å bli ivaretatt på beste måte, og som sårt trenger dedikerte oppdrettere for å sikre rasen en god og bæredyktig fremtid. 

– Kun det beste er godt nok for våre hunder, sier Kathrine og Terje som er svært opptatt av riktig foring.

Kennel Rambull

V/Mary Heli har drevet opprett av Bullmastiff siden starten av 90-tallet. Hundene fra Rambull har oppnådd Championat i flere land i hele verden. Etter at kennelen begynte med Orijen og Acana har hundene fått mer energi, blankere pels og mer definerte muskler. De bruker også Brilliant Lakseolje og godbitene fra Fish4dogs.

Kennel Aquafortis

Driver med opprett av Portugisisk Vannhund. De er ofte å se i utstillingsringer rundt om i Europa. Kennel Aquafortis kan skilte med 2 x BIS på rasespesialen i Portugal og Årets Oppdretter-plasseringene.

Kennel Omnsfjelltoppen

V/ Lise Garberg er oppdretter av Engelsk Setter. Ved å gi hundene Orijen, Acana, Dyrisk og Brilliant Lakseolje er de både utholdende og restituerer seg raskt etter trening og konkurranser.

Kennel Diversity

V/Nina Eilertsen er oppdretter av Australian Shepherd og Yakutian Laika. Flere av hundene er blitt BIS på spesialer, og vunnet mange titler bla fra WW-14og WW-17.

Ida Anette Norheim

Konkurrerer aktivt i lydighet, rallylydighet og jakt med sin cocker spaniel. Hun er utdannet instruktør gjennom NKK og holder kurs innen lydighet, rallylydighet og spanieljakt. Hun er en aktiv blogger og ressurs i hundemiljøet.

Tore Lisevand

Har fôret sine tre hunder med Orijen og Acana i mange år og er veldig fornøyd. Han tilbyr individuelle kurs tilpasset hver enkelt hundeeier, hvor det vektlegges å bruke enkle og smarte innlæringsteknikker slik at hundene ønsker å trene. 

Kristina Mana

Trener og konkurrerer i Rallylydighet, og trener Rundering. Hun er på landslaget og konkurrerer med begge sine belgere i eliteklassen.

Catch hundetrening

Lærer deg hvordan du kan trene hunden din på en positiv, kreativ og morsom måte som gir gode resultater! Catch hundetrening har 9 avdelinger rundt om i landet og tilbyr kurs på alle nivåer samt instruktørutdanning.

Marthe Sjølyst

Konkurrer med sine malinois i IPO, NBF rundering, bruks, lydighet og rallylydighet. En av hennes hunder er godkjent redningshund i Norske redningshunder. 

Kennel Ølenskjold

V/John Aareskjold Tjøtta driver oppdrett av American Akita, vestgøtaspets og Shiba. Kennel Ølenskjold har brukt Orijen/Acana siden 2012. Det har bidratt til mange gode resultater og generelt sunne og friske hunder som vokser i normalt tempo og setter fin pels og god muskelmasse. Hundene fra Kennel Ølenskjold har i alle år hevdet seg i toppen både nasjonalt og internasjonalt.

Freerun training

V/Monika Vold brenner lidenskapelig for hundesporten agility og har i flere år drevet FreeRun Training hundehall hvor hun tilbyr et stort mangfold av kurs og treningsaktiviteter innen lydighet, agility og rally.

Kennel Cosmic Dream

V/Kato Våland som har prøvd mange forskjellige typer fôr, men har endt opp på Orijen som han er meget fornøyd med.

Camipato Malamutes

V/Tommy og Catrin merker god effekt av fôr fra Morene Produkter på sine to prisvinnende hunder.