Morene produkter logo
Dyrisk logo

Dyrisk er en serie med hundemat, laget av skikkelig digg norsk kjøtt, produsert på Jæren. Dyrisk er et kortreist alternativ for deg som vil ta mer bærekraftige valg.

Ferske råvarer og kvalitetssikret norsk produksjon gir hunden din ren, god og trygg mat. Smakene kjenner hunden igjen fra den nordiske naturen, storfe, lam, og vill fisk fanget i Nordsjøen. Akkurat slik hunden vil ha det!
Fem smaker i flere størrelser

Dyrisk Energibombe 185 g

Med ekstra fett, e-vitamin og linfrø.

Dyrisk Energibombe 400 g

Med ekstra fett, e-vitamin og linfrø.

Dyrisk Lammekjøtt 185 g

Monoprotein fra norske lam.

Dyrisk Lammekjøtt 400 g

Monoprotein fra norske lam.

Dyrisk Storfekjøtt 400 g

Monoprotein fra norsk storfe.

Dyrisk Nordsjøfisk185 g

Monoprotein fra norsk hvit villfisk.

Dyrisk Nordsjøfisk 400 g

Monoprotein fra norsk hvit villfisk.

Dyrisk Kjøttmix 400 g

Varierte norske proteinkilder.

Dyrisk Kjøttmix 800 g

Varierte norske proteinkilder.

Mer om Dyrisk

Hvilken variant av Dyrisk skal jeg velge?

Dyrisk kommer i fem forskjellige smaker som alle inneholder ferske og kvalitetssikrede råvarer fra norsk produksjon. Dette er maten hunden selv ville valgt om den levde i det fri. Lurer du på hvilken variant du skal velge til din hund?

Les mer »

Kortreist hundemat

Dyrisk er et av de nyeste tilskuddene av våtfôr til hund i det norske markedet. Med ferske råvarer og kvalitetssikret norsk produksjon er dette et spennende alternativ som viser godt igjen i butikkhyllene, mellom importert mat med utenlanske navn på emballasjen. Dyrisk er utviklet på Jæren, midt i hele Norges matfat.

Les mer »

Passer Dyrisk for din hund?

Dyrisk er et helt nytt norsk hundefôr for voksne hunder. Etter lanseringen av de 5 første smakene, som kommer i to ulike størrelser, har interessen for fôret eksplodert. Kortreist hundemat med kvalitetssikrede ingredienser fra Norge er blitt en hit hos både hunder og hundeeiere i hele landet.

Les mer »