Morene produkter logo

Passer Dyrisk for din hund?

Dyrisk er et norsk hundefôr for voksne hunder. Etter lanseringen av de 5 første smakene, som kommer i to ulike størrelser, har interessen for fôret eksplodert. Kortreist hundemat med kvalitetssikrede ingredienser fra Norge er blitt en hit hos både hunder og hundeeiere i hele landet.

De fleste velger å gi Dyrisk som et supplement til tørrfor, men næringsmessig kan Dyrisk fungere som et fullverdig kosthold. Har du en matlei hund? Da bør du prøve å gi Dyrisk til hunden din – vi hører stadig om hunder som får økt matlyst når de vår servert Dyrisk!   

På boksen med Dyrisk finner du en tabell som viser anbefalt mengde til ulike hunder. Men husk at den anbefalte daglige porsjonen er bare en anbefaling og behovet vil variere fra hund til hund. Den daglige serveringen bør justeres i forhold til holdet på hunden din.

 

Har du en hund med høyt aktivitetsnivå?  Energibombe til hund passer godt til dager hvor hunden trenger litt ekstra energi. Denne varianten vil gi en skikkelig energiboost til hunden din!  

Dyrisk har også tre varianter med kun en animalsk ingrediens i hver boks. Disse variantene passer godt til hunder med sensitiv mage og allergier.  

Du finner Dyrisk i de fleste zoo-butikkene i Norge, eller du kan kjøpte direkte fra nettbutikken vår. 

Dersom du vil bytte fra et tørrfôr til Dyrisk (eller et annet våtfor for den saks skyld) kan du i starten blande Dyrisk sammen med det fôret som hunden normalt spiser. Hver dag blander du gradvis i litt mer Dyrisk og bruker litt mindre tørrfôr. Denne overgangsperioden tar vanligvis 1 – 2 uker. I overgangsperioden kan en risikere at hunden får litt løs mage, da den går fra et bakteriefritt fôr til en naturlig kost med nyttige bakterier, som er viktige bakterier for fordøyelsen og immunforsvaret. Vær oppmerksom på reaksjoner og introduser maten saktere om du ser behov for det.  
Kanskje du også vil lese dette?