Morene produkter logo

Orijen Tundra – det råeste av det råe!

Orijen Tundra har lenge vært et premium wholepray-fôr. Wholepray betyr at hele dyret brukes i produksjonen. Et eksempel på det er hele fisken brukes, ikke bare ryggrad og hode, som er mer vanlig i produksjon av dyrefôr. Fordelen med å bruke hele dyret er at man får masse næringsstoffer fra naturlige kilder og man slipper å tilsette kunstige næringsstoffer i etterkant.

I Orijen Tundra finner du frysetørket kjøtt fra fritgående hjort, villsvin, geit, and, lam viltfanga arktisk fanga røye og masse annet godt.  

– Orijen Tundra er det råeste av det råe! Hvis du unner hunden din det lille ekstra så velger du Orijen Tundra.
Maren Teien Rørvik, etolog og biolog, spesialist innen hundeatferd.

Med Orijen Tundra kan du være sikker på at du gir hunden din et næringsrikt fôr og en smaksopplevelse hunden din vil elske.   

Du finner Orijen Tundra i de fleste zoo-butikkene i Norge, eller du kan kjøpte direkte fra nettbutikken vår. 

Orjen Tundra har lenge vært et premium fôr for hunder. Etter stor etterspørsel introduseres nå også en variant av Tundra til katter!
Kanskje du også vil lese dette?

Passer Dyrisk for din hund?

Dyrisk er et helt nytt norsk hundefôr for voksne hunder. Etter lanseringen av de 5 første smakene, som kommer i to ulike størrelser, har interessen for fôret eksplodert. Kortreist hundemat med kvalitetssikrede ingredienser fra Norge er blitt en hit hos både hunder og hundeeiere i hele landet.

Les mer »