Morene produkter logo

Hvorfor bør hunder og katter spise mer fisk?

Alle vet at fisk er sunt, men likevel spiser vi for lite av det. Gjelder dette for våre firbeinte familiemedlemmer også? Svaret er ja! Fisk er veldig bra for hunder og katter – og de bør spise mer av det.

God effekt på hud og pels
Fisk inneholder omega-3, som er et meget viktig næringsstoff samt fiskeoljer som er bra for både huden og pelsen. Også fiskeproteinet, som er svært fordøyelig, med lavt nivå av mettet fett og sukker, er bra for hunden. For hunder med en litt sart mage samt for eldre hunder, er fôr og snacks fra havet spesielt å anbefale.

 

Positiv effekt på allergier
Matintoleranse er et vanlig helseproblem hos hunder og katter, og resulterer i ubehagelig kløe og hudproblemer; dette kan bli et belastende problem for både kjæledyret og eieren. Fish4Dogs og Fish4Cats har en positiv virkning mot visse typer av allergier som rammer hunder og katter. Fôret inneholder marine omega-3- fettsyrer fra lakseolje, som har godt dokumentert betennelsesdempende effekt mot allergier.

Bra for hofter, muskler, ledd og skjelett
Omega-3-fettsyrene kan også forbedre tilstanden av artrose, ledd- og beinbetennelse hos hunder og katter. Ny forskning bekrefter de kliniske fordelene med et kosttilskudd rikt på n-3- fettsyrer i forbedringen av betennelse i ledd og bein hos hunder. Det finnes flere artikler på dette området som kan bekrefte disse funnene. Les gjerne mer her. 

Fish4Dogs tilbyr et produktspekter uten korn, uten kunstige tilsetningsstoffer, uten fargestoffer og heller ingen kunstige konserveringsmidler – men med alt det gode fra havet.
Kanskje du også vil lese dette?

Forberedelser til jaktsesong med hund

Lise og Rune i Kennel Omnsfjelltoppen / Kennel Brandsegg Søndre har oppnådd stor suksess i fuglejakta med sine stående fuglehunder. Paret forteller at langsiktig trening over tid og et godt fôringsregime er nøkkelen til resultatene de ønsker.

Les mer »

Hvor mye fôr trenger hunden?

Orijen inneholder en næringsrik kjøttblanding av vilt, fisk og fugl som inkluderer lever, hjerte, marg og brusk. En perfekt blanding som vil gi hunden din tilgang til næringsstoffer i naturlig form. Er du usikker på hvor mye du skal gi og hvordan du skal servere maten? 

Les mer »