Morene produkter logo

Hvorfor bør du bytte kattefôr om vinteren?

Nå som sommeren er over og gradene sniker seg nedover, velger mange av oss å tilbringe mer tid innendørs. Og det samme gjelder kanskje for kjæledyrene våre?

Ulike aktivitetsnivå
Innekatter har et lavere aktivitetsnivå sammenlignet med utekattene. Derfor kan det være lurt å velge et fôr med en lavere energitetthet.

På lik linje med de andre typene kattefôr fra Acana, er Indoor Cat laget for å sikre at katten din får i seg alle næringsstoffene den trenger. Det som gjør at Indoor Cat stikker seg ut i vårt sortiment, er at vi har redusert energimengden i fôret – for å unngå at innekatter utvikler overvektsproblemer.

Alle katter er jegere
Selv om utekattene ofte har et høyere aktivitetsnivå og et større energibehov, er både inne- og utekatter naturlige jegere og kjøttetere som vil dra nytte av et kosthold som er rikt på kjøtt. Likevel, på grunn av innekattenes lave energibehov, vil overflødig energi omdannes til fett, over tid. Derfor anbefaler vi å tilby katten et kalorifattig fôr – som fremdeles dekker kattens næringsbehov.

Med Indoor Cat fra Acana kan du føle deg trygg på at din innekatt får i seg det den trenger for å ha det bra – og ikke noe mer.

Kanskje du også vil lese dette?

Dyrisk våtfôr i ny drakt

Det populære våtfôret kommer nå i ny drakt. Innholdet er fremdeles det samme smakfulle, og produseres på Jæren. Dyrisk våtfôr kommer i fem ulike smaker og i to ulike størrelser.

Les mer »