Morene produkter logo

Hvilken variant av Dyrisk skal jeg velge?

Dyrisk kommer i fem forskjellige smaker som alle inneholder ferske og kvalitetssikrede råvarer fra norsk produksjon. Dette er maten hunden selv ville valgt om den levde i det fri. Lurer du på hvilken variant du skal velge til din hund? Her kan du lese litt om de ulike sortene og så anbefaler vi at du prøver deg litt fram for å finne ut hva som passer din hunds behov best.

Godt lammekjøtt til hund
Godt lammekjøtt til hund er mild og fin for magen og inneholder kun protein fra norske lam.

Produktet er meget lett fordøyelig, og passer utmerket til matfølsomme hunder, eller hunder med allergier for andre proteinkilder.

God nordsjøfisk til hund
God nordsjøfisk til hund er en singel-protein-variant, det betyr at den kun inneholder protein fra en animalsk kilde. Fôret er meget lett fordøyelig, og passer utmerket til sensitive hunder, eller hunder med allergier for andre proteinkilder.

I denne boksen finner du kun norsk hvit villfisk og makrell fra Nordsjøen. Nordsjøfisk er naturlig rik på omega fettsyrer noe som smører muskler og ledd, og fremmer en sunn hud og blank pels. Smaken har raskt blitt en favoritt for mange!

Energibombe til hund
Energibombe til hund passer godt til hunder med høyt aktivitetsnivå. Den hjelper å holde energinivået oppe gjennom hele dagen og for å få en effektiv restitusjon.

Denne varianten har høyt innhold av kjøtt (kylling, svin og storfe), ekstra fett, e-vitamin og linfrø. Denne vil gi en skikkelig energiboost til hunden din!

Smaksrikt kjøtt til hund
Smaksrikt kjøtt til hund inneholder kun protein fra én kilde – norsk storfe.

Dette er en singel-protein-variant som gjør godt for fordøyelsen, og passer utmerket til matfølsomme hunder, eller hunder med allergier for andre proteinkilder.

God norsk kjøttmiks til hund
God norsk kjøttmiks til hund inneholder varierte norske proteinkilder av høy kvalitet. Kjøttmiksen er god for fordøyelsen.

Kanskje du også vil lese dette?

Kortreist hundemat

Dyrisk er et av de nyeste tilskuddene av våtfôr til hund i det norske markedet. Med ferske råvarer og kvalitetssikret norsk produksjon er dette et spennende alternativ som viser godt igjen i butikkhyllene, mellom importert mat med utenlanske navn på emballasjen. Dyrisk er utviklet på Jæren, midt i hele Norges matfat.

Les mer »