Morene produkter logo

Gir du biologisk korrekt fôr til din katt?

Katter er jegere akkurat som sine ville slektninger og har tenner, kjeve og fordøyelsesystem tilpasset kjøttrike dietter. Kattene har et biologisk behov for å spise hele byttedyr. Derfor anbefaler vi biologisk korrekt kattefôr som speiler kattens instinktive behov.

I naturen finnes ingen syntetiske tilsetningsstoffer. Det gjør det heller ikke i kattefôr fra Orijen. Kattefôr fra Orijen er stappfullt med næringsrike kjøttblandinger fra ferskt fjærkre, organer og brusk i tillegg til fersk, hel fisk og hele egg. Dette sørger for en naturlig kilde til alle næringstoffene katten eller kattungen din trenger for å blomstre.  

Ulikt mange andre kattefôr inneholder Orijen 2/3 ferskt (nedkjølt, uten konserveringsmidler) eller rått (sjokkfryst, uten konserveringsmidler) kjøtt. 1/3 av kjøttet blir skånsomt tørket på 90°C som sørger for en konsentrert kilde til næringsrike proteiner som ikke kan tilføres av ferskt kjøtt alene. Skånsom frysetørket lever hever smaksopplevelsen naturlig og gjør Orijen til en delikatesse, selv for den kresne katten.  

  • Orijen er ledende i sin klasse når det gjelder kjøttinnhold 
  • 2/3 av kjøttet er ferskt eller rått og fylt med godstoffer 
  • 1/3 av kjøttet er tørket på lave temperaturer for en førsteklasses proteinkilde 
Kanskje du også vil lese dette?

Slik fungerer jaktprøver

Jaktprøver handler om å avdekke kvaliteter hos fuglehunder. Målet er å finne ut hvilke hunder som har de beste egenskapene – og resultatene av jaktprøvene brukes i avlsarbeidet.

Les mer »

Valg av valp

Det kan oppleves vanskelig å velge hvilken av alle de søte valpene man skal velge fra valpekurven. Valget du tar vil prege livet ditt i mange år framover, og bør ikke være en forhastet avgjørelse.

Les mer »

Hvilken variant av Dyrisk skal jeg velge?

Dyrisk kommer i fem forskjellige smaker som alle inneholder ferske og kvalitetssikrede råvarer fra norsk produksjon. Dette er maten hunden selv ville valgt om den levde i det fri. Lurer du på hvilken variant du skal velge til din hund?

Les mer »