Morene produkter logo

Gir du biologisk korrekt fôr til din katt?

Katter er jegere akkurat som sine ville slektninger og har tenner, kjeve og fordøyelsesystem tilpasset kjøttrike dietter. Kattene har et biologisk behov for å spise hele byttedyr. Derfor anbefaler vi biologisk korrekt kattefôr som speiler kattens instinktive behov.

I naturen finnes ingen syntetiske tilsetningsstoffer. Det gjør det heller ikke i kattefôr fra Orijen. Kattefôr fra Orijen er stappfullt med næringsrike kjøttblandinger fra ferskt fjærkre, organer og brusk i tillegg til fersk, hel fisk og hele egg. Dette sørger for en naturlig kilde til alle næringstoffene katten eller kattungen din trenger for å blomstre.  

Ulikt mange andre kattefôr inneholder Orijen 2/3 ferskt (nedkjølt, uten konserveringsmidler) eller rått (sjokkfryst, uten konserveringsmidler) kjøtt. 1/3 av kjøttet blir skånsomt tørket på 90°C som sørger for en konsentrert kilde til næringsrike proteiner som ikke kan tilføres av ferskt kjøtt alene. Skånsom frysetørket lever hever smaksopplevelsen naturlig og gjør Orijen til en delikatesse, selv for den kresne katten.  

  • Orijen er ledende i sin klasse når det gjelder kjøttinnhold 
  • 2/3 av kjøttet er ferskt eller rått og fylt med godstoffer 
  • 1/3 av kjøttet er tørket på lave temperaturer for en førsteklasses proteinkilde 
Kanskje du også vil lese dette?

Hvor mye fôr trenger hunden?

Orijen inneholder en næringsrik kjøttblanding av vilt, fisk og fugl som inkluderer lever, hjerte, marg og brusk. En perfekt blanding som vil gi hunden din tilgang til næringsstoffer i naturlig form. Er du usikker på hvor mye du skal gi og hvordan du skal servere maten? 

Les mer »

Dyrefôret fra Norge

Det er ikke bare sardiner og olje som kommer fra kystbyen Stavanger, her produseres også Fish4Dogs og Fish4cats, Ved å produsere i Norge, oppnås høy ferskhet på de marine råvarene, en høy produksjonsstandard og økt selvforsyningsgrad.

Les mer »