Morene produkter logo

Gi godbiter med god samvittighet

Godbiter er et effektivt middel for å premiere hunden og en måte å si «bra jobbet» på en måte som hunden forstår.

Fish4Dogs har et stort utvalg av godbiter til hund. Godbitene er sunne og velsmakende med et lavt kaloriinnhold og du kan derfor belønne hunden din med god samvittighet. Alle de tre seriene Dental, Love og Training er produsert uten kunstige tilsetningsstoffer.

Dental
Sea Jerky: Lavkalori-godbiter med mindre enn 3 kalorier per liten godbit – laget av ovnsbakt fiskeskinn og ingenting annet. Som om det ikke var nok, har disse naturlige, sunne godbitene en grov struktur som bidrar til å rense tennene. Leveres i en rekke former og størrelser tilpasset alle raser.

Love
Sea Wraps: Lekre wraps laget av søtpotet pakket inn i fiskeskinn. Søtpotet er en glimrende grønnsak – rik på antioksidanten vitamin A, og med lavt kaloriinnhold.

Ocean Wraps: Denne varianten består av epler pakket i fiskeskinn. Treatsen er en utmerket kilde til vitamin C, K og B6, og den har lavt innhold av mettet fett.

Banana Wraps: Banan Wraps er laget av sprø banan rullet i fiskeskinn.

Calamari Rings: Disse eksklusive godbitene har en sterk aroma som mange hunder elsker, og er rik på Omega 3.

Squid Bites: Laget av opphakket ovnsbakt blekksprut, som er super å bryte opp i små biter og kan fint brukes som treningsgodbit.

Salmon Cookies: Laksekjeks – laget av fisk og søtpotet.

Crunchers: Rødfisk og lavendel godbit – med lavendel og kamille.

Training
Super Stars Training Treats: Små belønninger for dressuren, fullpakket med fisk og gjennomsyret med lakseolje. Velluktende nok til å fange hundens oppmerksomhet, velsmakende nok til at de kommer tilbake etter mer og små nok til at de kan brukes ofte under opptrening.

Kanskje du også vil lese dette?

Et magisk år med fuglehunder

På Kennel Omnsfjelltoppen / Kennel Brandsegg Søndre i Trøndelag møter vi de erfarne hundeppdretterne Lise og Rune. Hundene deres er stående fuglehunder som brukes til fuglejakt. Paret jakter mye både høst og vinter.

Les mer »

Hvilken variant av Dyrisk skal jeg velge?

Dyrisk kommer i fem forskjellige smaker som alle inneholder ferske og kvalitetssikrede råvarer fra norsk produksjon. Dette er maten hunden selv ville valgt om den levde i det fri. Lurer du på hvilken variant du skal velge til din hund?

Les mer »