Dyrefôret fra Norge

Det er ikke bare sardiner og olje som kommer fra kystbyen Stavanger, her produseres også Fish4Dogs og Fish4Cats, komplette tørrfôr laget av fisk.

Ved å produsere i Norge, oppnås høy ferskhet på de marine råvarene, en høy produksjonsstandard og økt selvforsyningsgrad.

– Vi er stolte av å kunne tilby et sunt, kortreist og bærekraftig produkt hvor mesteparten er produsert i Norge av råvarer fra Nordsjøen. Fôret skiller seg ut fra andre med sitt høye fiskeinnhold. Mottakelsen har vært over all forventning, forteller salgssjef John Aareskjold Tjøtta i Morene Produkter.

Godt for hud, pels og allergier
Med sitt høye innhold av fisk er Fish4Dogs og Fish4cats både lett fordøyelig og rikt på omega-3 fra marine kilder, dette gir god effekt på hunden og kattens hud og pels. Fôret er kornfritt, og karbohydratkilden som er poteter og erter er positivt for flere allergier og matintoleranser.

Råvare av ypperste kvalitet
Tørrfôret produseres av Felleskjøpet Rogaland Agder, som har lang erfaring i produksjon av dyrefôr. Norsk laks er en råvare av ypperste kvalitet og er en ettertraktet råvare. Ikke rart at fôret nå distribueres verden over.  

– Langs norskekysten har vi foret våre firbeinte venner på fisk gjennom generasjoner. Når kjæledyrene våre elsker den kraftige smaken av fisk og vi vet at ingrediensene er supre for dyrets helse, er dette et fôr vi anbefaler på det sterkeste, avslutter Aareskjold Tjøtta.  

Kanskje du også vil lese dette?

Kortreist hundemat

Dyrisk er et av de nyeste tilskuddene av våtfôr til hund i det norske markedet. Med ferske råvarer og kvalitetssikret norsk produksjon er dette et spennende alternativ som viser godt igjen i butikkhyllene, mellom importert mat med utenlanske navn på emballasjen. Dyrisk er utviklet på Jæren, midt i hele Norges matfat.

Les mer »