Morene produkter logo

Dyrefôret fra Norge

Det er ikke bare sardiner og olje som kommer fra kystbyen Stavanger, her produseres også Fish4Dogs og Fish4Cats, komplette tørrfôr laget av fisk.

Ved å produsere i Norge, oppnås høy ferskhet på de marine råvarene, en høy produksjonsstandard og økt selvforsyningsgrad.

– Vi er stolte av å kunne tilby et sunt, kortreist og bærekraftig produkt hvor mesteparten er produsert i Norge av råvarer fra Nordsjøen. Fôret skiller seg ut fra andre med sitt høye fiskeinnhold. Mottakelsen har vært over all forventning, forteller salgssjef John Aareskjold Tjøtta i Morene Produkter.

Godt for hud, pels og allergier
Med sitt høye innhold av fisk er Fish4Dogs og Fish4cats både lett fordøyelig og rikt på omega-3 fra marine kilder, dette gir god effekt på hunden og kattens hud og pels. Fôret er kornfritt, og karbohydratkilden som er poteter og erter er positivt for flere allergier og matintoleranser.

Råvare av ypperste kvalitet
Tørrfôret produseres av Felleskjøpet Rogaland Agder, som har lang erfaring i produksjon av dyrefôr. Norsk laks er en råvare av ypperste kvalitet og er en ettertraktet råvare. Ikke rart at fôret nå distribueres verden over.  

– Langs norskekysten har vi foret våre firbeinte venner på fisk gjennom generasjoner. Når kjæledyrene våre elsker den kraftige smaken av fisk og vi vet at ingrediensene er supre for dyrets helse, er dette et fôr vi anbefaler på det sterkeste, avslutter Aareskjold Tjøtta.  

Kanskje du også vil lese dette?

Trening av valp og unghunder til jakt

Når du skal trene en valp til å bli en god jakthund er det mange faktorer som spiller inn. Fra å begynne med en valp på 8 uker og til å ende opp med en fullverdig jakthund som 3-4 åring kreves det langsiktighet og tålmodighet.

Les mer »