Morene produkter logo

Biologisk korrekt

Du har kanskje hørt at fôr fra Acana er biologisk korrekt? Men hva betyr egentlig det?

Slik naturen hadde tenkt det
Biologisk korrekt er en beskrivelse på fôr som er laget slik naturen utviklet katter og hunder til å spise. Gråulven er stamfaren til hundene som i dag har blitt våre kjæledyr – og den afrikanske villkatten er stamfaren til kattene. Selv om flere år med avl har resultert i at vi har fått mange forskjellige raser, og at dyrene ser veldig forskjellige ut på utsiden, så er innsiden uforandret. Det betyr at ernæringsbehovet er likt nå – som den gang dyrene levde fritt i naturen.

Rikt på kjøtt og proteiner
I naturen velger hunder og katter å spise kjøtt. Derfor består fôr fra Acana av opp til 75% kjøtt. Fôret er uten høyglykemiske karbohydrater, vegetabilske proteiner, syntetiske tilsetninger og alt annet som naturen ikke mente at hunden eller katten skulle spise.

I naturen finnes ingen syntetiske tilsetninger og ulver og villkatter dekket sitt næringsbehov gjennom å spise hele byttedyr, så i Acana sitt fôr brukes hele dyret: muskelkjøtt inneholder proteiner, lever, nyre og vom tilfører vitaminer og mineraler; og ben og brusk sørger for kalsium og fosfor.

Minst mulig behandlet
Acana ønsker å behandle råvarene minst mulig. Derfor er opptil 50% av kjøtt, fjærkre, egg og den villtfanga fisken som brukes i Acana sitt fôr levert ferskt eller rått, i sin mest næringsrike form. Dette sørger for den gode smaken som kjæledyrene våre instinktivt ønsker.

Ferskt kjøtt er stappfullt med proteiner, fett, vitaminer og mineraler i sin mest potente og næringsrike form. For å bevare kvaliteten i de ferske ingrediensene blir kjøttet hurtigkjølt i høysesongen for å så tilberedes i små porsjoner på lav temperatur.

Se det store utvalget av fôr og godbiter fra Acana i nettbutikken.

Kanskje du også vil lese dette?