Morene produkter logo

Årets jakthund sverger til Acana!

Trippel norgesmester og vinner av Høyfjellspokalen 2023, The Boss, kan nå skilte med nok en prestisjetung tittel. Og denne er kanskje den gjeveste av dem alle – Boss er nemlig kåret til Årets jakthund!

– Dette er helt utrolig! Å bli kåret til årets jakthund overgår alt annet det er mulig å vinne i jakthund-Norge, forteller Rune Fossum til Jakt & Fiske. 

Langsiktig trening og tilpasset fôr 

Rune har hatt ansvar for opptreningen av The Boss. Med en imponerende karriere i ryggen har han sammen med sine stående fuglehunder oppnådd stor suksess innen fuglejakt.  

 – Nøkkelen til gode resultater er langsiktig trening og tilpasset fôr som er laget for at hunden skal kunne yte sitt beste. Med nok energi og riktig ernæring vil hunden kunne dra nytte av treningstimene som er lagt ned, og ha de beste forutsetningene for å kunne prestere det den er god for.   

 Rune forteller at The Boss fôres ekstra godt, med Acana Sport & Agility, gjennom jaktsesongen.  

– Jeg opplever at fôret gir Boss den energien han må ha for å kunne yte sitt beste. I tillegg bidrar det til å styrke både pels og poter, som er viktig når man har lange økter med trening i terreng, forteller Rune.

Perfekt balanse mellom proteiner og fett 

Acana Sport & Agility er laget for hunder med en ekstra aktiv hverdag. Derfor er det et populært valg blant jakthunder, trekkhunder, agilityhunder eller hunder som skal prestere på andre måter. Fôret passer også ypperlig for hunder som sliter med undervekt.  

Fôret har en perfekt balanse mellom proteiner og fett, som gjør at hundene får en jevn energi og lang utholdenhet. I tillegg er det godt på smak, som gir økt appetitt. Det er viktig når man er ute på jakt, avslutter Rune.

Kanskje du også vil lese dette?