Morene produkter logo
Acana logo

Acana er et fôr som er tilpasset maten hunder og katter selv ville valgt om de levde fritt i naturen. Fôret har et høyt innhold av kjøtt og et lavt innhold av karbohydrater.

I naturen velger hunder og katter å spise kjøtt. Derfor består fôr fra Acana av opp til 75% kjøtt. Fôret er uten høyglykemiske karbohydrater, vegetabilske proteiner, syntetiske tilsetninger og alt annet som naturen ikke mente at hunden eller katten skulle spise.
I naturen finnes ingen syntetiske tilsetninger og ulver og villkatter dekket sitt næringsbehov gjennom å spise hele byttedyr, så i Acana sitt fôr brukes hele dyret: muskelkjøtt inneholder proteiner, lever, nyre og vom tilfører vitaminer og mineraler; og ben og brusk sørger for kalsium og fosfor.
Mer om Acana

Trening av valp og unghunder til jakt

Når du skal trene en valp til å bli en god jakthund er det mange faktorer som spiller inn. Fra å begynne med en valp på 8 uker og til å ende opp med en fullverdig jakthund som 3-4 åring kreves det langsiktighet og tålmodighet.

Les mer »

Forberedelser til jaktsesong med hund

Lise og Rune i Kennel Omnsfjelltoppen / Kennel Brandsegg Søndre har oppnådd stor suksess i fuglejakta med sine stående fuglehunder. Paret forteller at langsiktig trening over tid og et godt fôringsregime er nøkkelen til resultatene de ønsker.

Les mer »

Valg av valp

Det kan oppleves vanskelig å velge hvilken av alle de søte valpene man skal velge fra valpekurven. Valget du tar vil prege livet ditt i mange år framover, og bør ikke være en forhastet avgjørelse.

Les mer »

Et magisk år med fuglehunder

På Kennel Omnsfjelltoppen / Kennel Brandsegg Søndre i Trøndelag møter vi de erfarne hundeppdretterne Lise og Rune. Hundene deres er stående fuglehunder som brukes til fuglejakt. Paret jakter mye både høst og vinter.

Les mer »

Slik fungerer jaktprøver

Jaktprøver handler om å avdekke kvaliteter hos fuglehunder. Målet er å finne ut hvilke hunder som har de beste egenskapene – og resultatene av jaktprøvene brukes i avlsarbeidet.

Les mer »